Kontakta oss

Du kontaktar oss enklast via epost:

Har du frågor? Katrin Pettersson är bland annat ansvarig för stödverksamheten. Katrin har 2024 begränsad tid att besvara frågor men du bör få svar senaste kommande vecka.

Om ditt barn har insjuknat och du vill komma i kontakt med oss kan du begära inträde i Facebook-gruppen ”PANS PANDAS – Sanes grupp för alla intresserade” och ta hjälp av admin och andra föräldrar. Det finns också en Facebook-grupp för medlemmar där en admin finns tillgänglig för att vägleda och rådgöra. Hur du blir medlem kan du läsa längre ner på sidan. Du kan också boka en telefontid för att få råd och stöd, boka via Sanes stödtelefon.

Är du professionell och vill ha råd, samverka eller önskar föreläsning når du oss via epost eller på telefonnummer 073-7393966. Du är varmt välkommen att kontakta Anna Hamberg. Anna är också ansvarig för frågor som rör medlemskap.

 

Välkommen att besöka oss

På Handelsvägen 24B i Enskede. Ring gärna innan.

Postadress:
Handelsvägen 24B
12232 Enskede

Infomail för allmän information.

Vi finns på Facebook där vi heter saneforbundet.

Vi administrerar en facebookgrupp som endast är för medlemmar (den får du information om när du blir medlem), men det finns också en grupp för alla intresserade, den hittar du här.